Skip to main content
Reviews

Moeder (dochter 16 jaar)

By 10 september 2021Geen reacties

Het was aan het begin van haar eindexamenjaar dat mijn dochter overvallen werd door een grote ongrijpbare hoeveelheid stress en verwarring.

Groter dan ze op dat moment goed kon verwerken. Ik heb haar toen voorgelegd of ze het fijn zou vinden om hier met een coach over te praten. Ze is toen zelf op zoek gegaan en was op jouw website gestuit. We hebben toen eerst kort kennisgemaakt met z’n drieën en daarna zijn jullie samen aan de slag gegaan. Ik merkte dat het haar veel houvast gaf in dit turbulente jaar. Ze kreeg meer begrip van de oorzaak van haar onrust, en had ook de handvatten om er actief mee bezig te zijn. Ik kreeg tussendoor korte berichtjes over hoe het ging. Dat was genoeg, het was echt mijn dochters eigen weg waar ze zelf aan gebouwd heeft. Ik vond het heel leuk om even bij jullie laatste gesprek te mogen zijn, en in een notendop te zien aan welke thema’s jullie gewerkt hebben. Thema’s die een leven lang belangrijk zijn. Heel veel dank voor de mooie bagage die je haar hebt aangereikt.

Leave a Reply