Skip to main content
Reviews

Coachklant (jongen 20 jaar) 

By 9 november 2021Geen reacties

Ik wist niet helemaal wat ik moest verwachten omdat ik nooit eerder naar een coach ben geweest. Echter vond ik het een hele prettige ervaring bij Geertje. Ze heeft een goed luisterend oor en denkt met je mee. Ik ben zes keer geweest en het resultaat dat ik wilde behalen is sneller behaald dan ik dacht.

Persoonlijk vond ik de coachings erg nuttig. Dit komt omdat Geertje mij een nieuwe kijk heeft gegeven op bepaalde situaties. Als die situaties zich dan weer voor deden keek ik terug op de coach-lessen. Dat heeft mij erg veel geholpen de situaties onder controle te krijgen.

Ik zou Geertje zeker aanraden. Zoals ik eerder zei heeft Geertje een luisterend oor en denkt ze met je mee. Ze heeft me andere inzichten gegeven, waardoor ik anders ging kijken naar bepaalde situaties.

Leave a Reply