Skip to main content
Reviews

Coachklant (15 jaar)

By 3 januari 2021maart 18th, 2021Geen reacties

‘Ik vind het ontzettend prettige sessies…

Als ik behoefte heb om iets bespreekbaar te maken is dat altijd prima en dat vind ik erg fijn. Meestal doen we een bepaalde opdracht en kan ik mijn hart luchten en dat is heel erg prettig, dat idee dat het niet iedere keer ‘hetzelfde’ is, waar je dan verplicht naartoe moet. Ik heb ook nooit opgezien tegen een coaching, wat natuurlijk ook hoort want het is bedoeld om iets beter te laten worden, maar ik kan me voorstellen dat er wel eens mensen zijn die tegen zoiets opzien aangezien je je natuurlijk erg openstelt en over dingen praat die niet per se leuk zijn. Ik heb dat alleen zelf persoonlijk dus nog nooit gehad. Ik heb juist eerder het idee dat er even wat last van mijn schouders af is na je gesproken te hebben. Ik heb er dus absoluut WEL iets aan (gehad).’

Leave a Reply